Korea poolsaare uisutamisest

Teatavasti satuvad rahvusvahelisel areenil halva tulemuse teinud Põhja-Korea sportlased sunnitöölaagritesse. Võib olla ja võib ka mitte olla, et see ongi põhjus, miks pole Põhja-Korea uisutajaid juba palju aastaid näha olnud.
Lõuna-Koreas aga on mureks see, et teatavasti toimuvad Pyeongchangis 2018. aastal taliolümpiamängud aga pärast Yu-Na Kimi äraminekut uisutajaid tipus enam ei ole. Bostoni maailmameistrivõistlustel astuvad sel nädalal üles küll naiste üksiksõidus 19-aastane Park So-youn ja 16-aastane Choi Da-bin ning meeste üksiksõidus 20-aastane Lee Joon-hyung. Samas on aga tõenäoline, et Yu-Na Kimi poolt sissesõidetud rada hakkab rohtuma ja läheb hästi, kui oma kodumaal toimuval OM-il saab jääle tulla kasvõi üks uisutaja. Selgus saabub juba nädala pärast.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s