Kevin Reynolds lahkub suurest spordist

Kanada uisutaja Kevin Reynolds (28) teatas, et hoolimata paljulubavast hooaja algusest, lõpetab ta tipptasemel võistlemise. Nagu ta ise selgitas, andis tema keha talle märku, et nüüd on õige aeg lõpetamiseks.

Kevin Reynolds jätab maha väga mitmekülgse pärandi. Ta on esimene uisutaja, kes hüppas oma kavas kaks neljast hüpet (2010) ning esimene, kes hüppas viis neljast hüpet (2013). Jaapanlaste jaoks tähendab Kevin Reynolds aga lihakssaanud armastatud multika- ja videmängutegelast Chrono Triggerit. Kevin ei jäänud jaapanlastele võlgu ja õppis omakorda jaapani keele ära (ta on hariduse poolest omandanud rahvusvaheliste suhete eriala ning lisaerialana jaapani keele).

Loomulikult mäletatakse teda ka tema erakordsete juuste poolest. Samuti meenuvad tema probleemid sobivate uisusaabaste leidmisel. Nimelt on enamus saapaid tema jala jaoks niiöelda propelleris (et mitte öelda vastupidi).

Kevin Reynolds võitis Sotši olümpial meeskondlikus arvestuses hõbeda ning 2006. aastal nelja kontinendi meistrivõistluste kulla. Ta jätkab tööd treenerina oma koduosariigis British Columbias.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s