Mehed lõpetasid hooaja

Teatavasti toimuvad sel nädalal Milanos maailma meistrivõistlused iluuisutamises. Võistlejate nimekirju uurides aga selgub, et kui muudel aladel tulevad võistlejad võistlema, siis mehed lõpetasid oma hooaja olümpiaga ära.

Nimelt ei ole meeste nimekirjas ei Patrick Chani, Yuzuru Hanyut ega Javier Fernandezt. Mis tähendab seda, et võimalus avaneb järgmise ešeloni meestele. Olgu selleks siis Nathan Chen USA-st, Shoma Uno Jaapanist või Deniss Vassiljevs Daugavpilsist.

Huvitav on ka see, et tegelikult oleks suurte kullapretendentide mittetulemine andnud võimaluse USA esinumbritele Adam Ripponile, Jason Brownile ja Ross Minerile, kuid millegipärast loobusid ka nemad MM-st.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s