Kwan aitab Clintonit

Mäletatavasti kandideeris Michelle Kwani abikaasa Clay Pell eelmisel aastal Rhode Islandi kuberneriks. Mäletatavasti oli see kuberneriks kandideerimise kampaania nii pingeline, et ühel päeval unustas Michelle Kwan oma Toyota Priusele võtmed ette ja Wayne Gretzky poolt signeeritud hokikepi pagasiruumi. Ning auto varastati. Auto sai Michelle Kwan küll tagasi aga tema abikaasa siiski kuberneriks ei saanud.
Nüüd aga astub Michelle Kwan ise kampaaniatulle Hillary Clintoni meeskonnas. Tema töö on palgaline ja tema ülesanne on korraldada üritusi ja diskussiooni teemadel, mis lähevad korda töötavatele lapsevanematele.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s