Põhja-Dakotas vahistati roolijoodik

Põhja-Dakotas Fargo linnas vahistati 27-aastane roolijoodik Steven James Anderson, kellele määrati 1500 dollarit trahvi ning määrati 9 päeva aresti.
Asi oli selles, et kui toimus keskkooli tütarlaste hokimäng, siis ilmus Steven jäämasinaga areenile ning hakkas masinaga poorti rammima. Kui ta oli seda korduvalt teinud, kutsuti politsei. Selgus, et mees oli olulises joobes, neli korda lubatust suuremas joobes.
Steveni kaitsja osutas, et osariigi seadus ei keela jäämasinaga purjus peaga sõita ja et Steven saabus tööle seaduskuulekalt jalgrattaga ega ole purjuspäi autorooli istunud.

This photo provided by the Cass County, North Dakota, Jail shows Steven James Anderson, 27, of Fargo, N.D. Anderson, who admitted being drunk in January while operating a Zamboni during a high school hockey game, was convicted Tuesday June 2, 2016 after the judge rejected his lawyer's argument that the ice-resurfacing machine didn't meet the definition of a vehicle under city code. (Cass County Jail via AP)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s