Shoma Uno neljane flip

20. aprillil käesoleval aastal tegi 18-aastane jaapanlane Shoma Uno seda, mida teine jaapanlane Daisuke Takahashi 2010. aastal üritas aga ei suutnud. Ning keegi teine pole seda ISU võistlustel isegi üritanud. Hüpe leidis aset Team Challenge Cupil.

Selle aasta Team Challenge Cup toimus Washingtonis. Nagu arvata võib, siis võitis meeste üksikarvestuses Shoma Uno (tema järel olid ameeriklased Jason Brown ja Adam Rippon). Ka meeskondlikus ehk siis kontinentidevahelises võistluses võitis Aasia.

2011. aastal käis Shoma Uno ka Tallinnas JGP võistlustel ja võitis pronksi.

Tema neljast flippi saab vaadata siit:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s