Kostner sai võistluskeelu

Teatavasti leiti Carolina Kostneri külmkapist EPO-t. Teatavasti kuulus see tema elukaaslasele kõndimissportlasele Alex Schwazerile. Schwazer sai dopingu eest 3,5-aastase võistluskeelu. Kostner aga sai teo varjamise eest 4 a ja kolme kuu pikkuse võistluskeelu. Kostner muidugi vaidlustab selle ja soovib veel võistelda. Ja eriti arusaamatu on tema jaoks see, et tema karistus on Alexi karistusest suurem.
Samas on ta tunnistanud, et ta vähemalt ühel korral luiskas dopinguametnikele oma elukaaslase asukoha suhtes. Ning 2010. aastal on ta ühel korral koos Alexiga käinud Lance Armstrongi endise arsti dr Ferrari juures.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s